понеділок, 8 січня 2018 р.

Два будинки, дві ділянки та авто, - чим володіє заступниця голови Шполянської райради

Заступник голови Шполянської райради Лідія Тарарина обіймає свою посаду 

другий рік поспіль. Перед тим як стати заступником голови, жінка 24 роки очолювала Матусівський НВК. Ще раніше працювала вчителем математики в цьому ж навчальному закладі.


Згідно декларації заступниці голови райради, Лідія Тарарина володіє двома будинками у селі Матусів. Один з них, зареєстрований на Лідію Миколаївну, був придбаний у 2013-му році. Вартість 68-ми житлових квадратів – трохи більше 51 тисячі гривень.
 Інший будинок, придбаний у 2010-му та зареєстрований на третю особу (Федоренко Ірину Олександівну) на 85 квадратних метри коштує майже 45 тисяч гривень. Також у Лідії Тарариної у власності дві земельні ділянки у Матусові загальною площею майже 4 гектари. В декларації вказано вартість лише однієї ділянки площею трохи більше 2 гектарів – майже 112 тисяч гривень.
Щодо нерухомого майна, Лідія Тарарина володіє легковою автівкою ЗАЗ 110207 2005-го року випуску за 18,5 тисяч гривень.
У 2016-му заступниця голови районної ради заробила майже 109 тисяч гривень зарплати за основним місцем роботи (тобто в райраді) та ще майже 10 тисяч отримала від надання майна в оренду.
Майже 12 тисяч соціальної допомоги отримав її син Микола Тарарин.

Ірина Семенова, фахівець з планування
і проведення pr-кампаній ГО «ПРОТИ КОРУПЦІЇ»

Матеріал підготовлений в рамках співпраці з проектом ПРООН «Прозорість і доброчесність публічного сектору», проекту «Конфлікт інтересів у діяльності місцевих депутатів Черкаської області»

Немає коментарів:

Дописати коментар